Lepiej zwróć uwagę na swoje zdrowie

Jak myślisz, kto jest piękniejszy: osoba, która ma na sobie tony makijażu, czy ktoś, kto promieniuje zdrowiem i pewnością siebie? Mamy nadzieję, że wybrałeś naturalnie zdrowie i pewne siebie kobiety. A więc bądź sobą w dniu ślubu! Nie wybieraj tego dnia opcji by przejść na radykalnie nowy wygląd. Jeśli już nosisz dużo makijażu, nie decyduj się na to w tym dniu. Jeśli zwykle nie nosisz makijażu – postaw na miły błyszczyk. Zamiast używać dużo dodatkowego makijażu w dniu ślubu, lepiej zwróć uwagę na swoje zdrowie w ciągu kilku tygodni i miesięcy przed ślubem. Zaprzyjaźnij się z dużą ilością wody. Większość ludzi jest odwodniona. Kawa, napoje gazowane i alkohol się nie liczą. W rzeczywistości, dla każdej filiżanki kawy, alkoholu trzeba dodać dodatkową szklankę wody! Nie wolno oddać się diecie głodowej. Może skończyć się tym, że będziesz kilka kilogramów lżejsza, ale będziesz wyglądać mizernie. Złe odżywianie może odegrać spustoszenie w twoim ciele. Skoncentruj się na zdrowej żywności w diecie. Szklanka soku pomarańczowego dostarcza ogromną ilość żywienia do ciała.